de groene huisdrukker van Delft

Nieuws

Scriptie afdrukken en inbinden

Je bent jouw studie aan het afronden? Wij verzorgen professioneel je scriptie. We printen en binden jouw boekwerk(en)! Natuurlijk heb je veel moeite gestoken in het schrijven en opmaken van je scriptie. Welke mogelijkheden zijn er? Garenloos inbinden is een voordelige manier om een professionele indruk achter te laten met je scriptie. Bij deze inbindmethode ziet je scriptie eruit als een ingebonden boek. Het is ook mogelijk om te nieten, Wire-o binding of zelfs een genaaid boek met harde kaft te maken. (dit laatste duurt wat langer). Je hoef in je document geen speciale omslag te maken, dat doen wij wel voor je. Afwijkende formaten zijn geen probleem. Als je bij ons langskomt kun je verschillende papiersoorten zien en voelen. Als je het prettig vind zullen we je adviseren. Je krijgt altijd van te voren een prijsopgave zodat dat op voorhand vastligt.

 

Thesis printing and binding

You are completing your studies? We professionally take care of your thesis. We print and bind your book(s)! Of course you have put a lot of effort into writing and formatting your thesis. What are the options? Thread binding is an inexpensive way to leave a professional impression with your thesis. With this binding method, your thesis looks like a bound book. It is also possible to staple, Wire-o binding or even a sewn book with hard cover. (The latter takes a bit longer). You do not need to make a special cover in your document, we will do that for you. Different formats are no problem. When you visit us you can see and feel different types of paper. If you like we will advise you. You will always receive a quote in advance so that it is fixed.

 

We zijn weer volop aan de slag!!

 

 

 

Dit jaar hebben we een beperkte vakantie sluiting.

We zijn er dagelijks tot 12 uur, op afspraak eventueel ook andere tijden.

De telefoon wordt doogeschakeld.

 

 

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van oud-vennoot Ton van de Nieuwenhuijzen. Wij wensen Renée en Marlinka, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

 

 

Ton stopt werkzaamheden bij Druk. Tan Heck

 

Na ruim 35 jaar vennoot te zijn geweest bij Druk. Tan Heck ben ik gestopt met mijn werkzaamheden in de drukkerij. Twee jaar geleden werd er bij mij nierkanker geconstateerd. Aanvankelijk was deze ziekte goed onder controle te houden, totdat er in het voorjaar uitzaaiingen in de hersenenen en ruggenmerg geconstateerd werden. De uitvalverschijnselen, die ik aanvankelijk had, zijn weg, maar ik ben niet meer in staat mijn werk uit te voeren.

Al die jaren heb ik het werk met veel plezier gedaan en ik vind het spijtig te moeten stoppen.

Ik dank alle klanten en relaties voor de vele prettige contacten. Ik hoop de mij resterende tijd op een prettig manier door te kunnen brengen.

Jaap en Maria, veel succes met de voortzetting van de drukkerij.

 

Groet,

Ton van de Nieuwenhuijzen

 

 

 

10 Stukjes voor clavichord door nu levende componisten

 

 

Martine van Buytene heeft thuis een clavichord staan. Voor dit niet zo bekende instrument hebben 10 nu levende componisten een stukje geschreven. 

Wij hebben deze bundel vormgegeven, gedrukt en uitgegeven. 

De stukjes zijn geschreven door: Daan Manneke, Maurice Verheul, Wilma Pistorius, Dirk Boswinkel, Pieter Smithuijsen, Elger Niels, Meike Daams, Tico Pierhagen, Geoffrey Madge en Martine van Buytene.

Dit boek (ISBN 978-90-6824-064-1) is voor 20 euro + verzendkosten bij ons te bestellen.

 

 

Gelukkig Nieuwjaar!

We zijn weer helemaal uitgerust na twee weken vakantie.
Ook het komende jaar gaan we ons weer inzetten om mooi drukwerk te maken.
Niets is ons te gek, dus kom maar op met die opdrachten.

 

 

Vakantie

We willen het hele jaar voor onze klanten klaar staan, maar af en toe moet de accu opnieuw opgeladen worden. Daarom is de drukkerij gesloten van 24 december 2018 t/m 4 januari 2019. 
Als je in die tijd toch drukwerk nodig hebt neem dan bijtijds contact met ons op, zodat wij iets kunnen regelen met een collega.

 

 

 

Deze maand bestaat Druk. Tan Heck 36 jaar!

Druk. Tan Heck bestaat al 36 jaar en in die tijd is er veel veranderd. We zijn begonnen als een drukkerij met persen op het formaat van A4. Toen daar in 1984 een pers bijkwam op het formaat van A2 zijn we veel drukwerk voor theaters gaan maken. 
Inmiddels bestaat ons machinepark uit een pers op het formaat 52x72 cm en de nieuwste Ricoh-printer op het formaat 32x45 cm. Ook hebben we ruime mogelijkheden om het drukwerk af te werken. Er staat een geavanceerde vouwmachine en een boekenlijmmachine, zodat we veel producten volledig in eigen huis kunnen maken. Daarnaast hebben we in die 36 jaar veel contacten opgebouwd, zodat je voor alle drukwerkorders bij ons terecht kunt.
Wij willen graag helpen om je gewenste drukwerk te realiseren.

 

 

 

 

Scherpe prijzen voor Delftse verenigingen. 

Onze drukkerij heeft een lange geschiedenis als het gaat om drukwerk voor studentenverenigingen, muziekverenigingen, actiegroepen, studieverenigingen, toneelgezelschappen, festivals etc. Door het ontstaan van de vele internetwinkels dreigen wij soms een beetje uit het zicht te raken. Maar we zijn nog steeds zeer betrokken bij het wel en wee in Delft en willen ook mensen en organisaties met een beperkt budget drukwerk aanbieden voor scherpe prijzen. En zeg nou zelf, je brood koop je toch ook bij de bakker om de hoek? Voor drukwerk ga je naar de huisdrukker van Delft!

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De prijzen gelden bij aanlevering van drukklare PDF-bestanden. Gedrukt in full-colour op 135 gr. machine coated silk papier (posters 1-zijdig, flyers 2-zijdig). Levertijd 5 werkdagen. 

 

De koning komt naar Delft

Morgen komt Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander naar Delft om het vernieuwde Museum Het Prinsenhof te openen.
De uitnodiging hiervoor is uiteraard gedrukt door Druk. Tan Heck, de huisdrukker van Delft.

 

Druk. Tan Heck op facebook

Kijk ook eens op onze facebookpagina, .... en vind ons leuk!

 

Een zilveren speld...

... hebben we gekregen omdat we al 25 jaar lid zijn van het KVGO. (De drukkerij bestaat overigens al 32 jaar). In die tijd hebben we al veel evenementen voorzien van drukwerk. We hebben spraakmakende boeken gedrukt. We hebben zelfs geld gedrukt en daarmee de voorpagina van de Telegraaf gehaald. Maar we hebben ook stagiaires de weg gewezen en mensen opgeleid tot grafisch vakman.
Al 32 jaar houden we van ons vak en we willen nog graag enige tijd onze kennis en diensten blijven leveren. Stap gerust eens bij ons binnen om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Een kopje koffie kunt u altijd krijgen van ons. 

 

Vakantiesluiting

We hebben weer een jaar hard gewerkt en daarom gaan we even uitrusten. Van 12 t/m 26 ugustus is de drukkerij wegens vakantie gesloten. Vóór die tijd willen we u graag van dienst zijn en ook na de vakantie staan we weer voor u klaar. Als we er niet zijn kunt u uw opdrachten doorgeven via info@druktanheck.nl. We zorgen er dan voor dat de order na 26 augustus z.s.m. wordt uitgevoerd met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Catalogus voor Galerie de Kunstkop

Onlangs hebben wij een kleine catalogus gedrukt voor de expositie "Kermis in de Kunstkop" met foto's van Suzanne Liem en schilderijen van Rene Jacobs.
Druk. Tan Heck: het adres in Delft voor bijzondere grafische producten!

Geld om uit de crisis te komen.

Bijna 20 jaar na het drukken van biljetten van 90 gulden, de zgn. "Plukkip", hebben we weer eens geld gedrukt. Deze nieuwe biljetten hebben een waarde van maar liefst 1.000.000 euro! Doorgaans maken wij echter divers drukwerk, dat wij ruilen tegen geld.

Een award voor Rob de Nijs

Al sinds lange tijd hebben wij veel artiesten voorzien van promotiedrukwerk. Dit keer mochten wij een unieke award maken, die Rob de Nijs in Antwerpen mocht ontvangen uit handen van de Nederlandse Consul-generaal. Gefeliciteerd Rob!

 

Prettige feestdagen!

Na een jaar van hard werken houden wij een kleine pauze.
Vanaf 3 januari kunt u weer bij ons terecht voor alle drukwerk, van visitekaartje tot A0-poster, van flyer tot luxe gebonden boek. Voor offertes en andere vragen kunt u een e-mail sturen naar info@druktanheck.nl
Wij wensen u prettige feestdagen en hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten.

Jaap, Ton en Maria

 

Couvert Extravert

14 jaar geleden stonden wij zelf in de kalender "De naakte waarheid van het ondernemen". Deze keer zijn er een aantal Delftse barmannen (gedeeltelijk) uit de kleren gegaan om zich van hun beste zijde te tonen.
En dit alles voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop van de kalender "Couvert Extravert"  gaat naar Couvert Extra, een initiatief vanuit de Delftse horeca om de Voedselbank te ondersteunen.

 

Lorentz@Snellius

Op 4 oktober j.l is in Leiden het Lorentz Center@Snellius geopend. Dit is de tweede locatie van het Lorentz Center, een internationaal centrum voor workshops. Het drukwerk voor dit centrum wordt al jaren door ons verzorgd. Bij de opening hingen alle posters bij elkaar. Deze posters (en ook de inrichting van de ruimte) zijn ontworpen door Jelk Kruk van SuperNova Studios.

 

Carart

Op 8 en 9 september vindt wederom het Carart-festival plaats. Kunst rond auto's!
Als drukkerij hebben we een grote affiniteit met het culturele leven in Delft. Wij mochten in de afgelopen 30 jaar al veel festivals, concerten en toneelvoorstellingen van drukwerk voorzien.

Sommige mensen weten niet meer, dat je drukwerk ook kunt uitvoeren in steunkleuren. Je kunt dan zelfs metaaltinten of fluorkleuren (zoals de posters van Waterpop) drukken. Ook een heldere kleur oranje of groen zal in full-colour nooit zo mooi worden als met mengkleuren mogelijk is.

 

Welkom

Welkom op onze nieuwe website.
In de nabije toekomst zal deze site nog meer functies krijgen: het bestellen van drukwerk zal eenvoudiger worden, er zullen meer producten en prijzen op komen te staan, we zullen u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, enz.

Nu kunnen we alvast melden dat er sinds kort bij ons een ultramoderne digitale printer staat. Hiermee kunnen wij printwerk maken van hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen en met zeer korte levertijden.

Informeer naar onze mogelijkheden.

contact

drukpers4
T 015-2142981
info@druktanheck.nl

Pluympot 1
2611 LX Delft
Home
Contact

©2013 Druk. Tan Heck